Over NIMOR

NIMOR is vernoemd naar mijn zoon, Romin. Na de geboorte van mijn zoon kreeg ik een ketting met zijn naam erop. Vanaf dat moment ben ik sieraden meer gaan waarderen. In de jaren daarna heb ik een aantal sieraden verzameld die waardevol voor mij zijn omdat zij mij herinneren aan een bijzonder moment. Maar pas toen ik de gouden sieraden van mijn oma kreeg besefte ik mij hoe waardevol sieraden echt kunnen zijn. Dat moment was een heftig moment omdat mijn oma ernstigs ziek is geweest, maar tegelijker tijd een enorm mooi en liefdevol moment en de sieraden zijn hiervan een mooi symbool en herinnering.

Niet lang daarna is NIMOR geboren.

 

Romana website (1)

Een sieradenmerk met sieraden van goede, duurzame, materialen die tijdloos zijn. Fijne basics en statement pieces die je op een bepaald moment in je leven koopt of krijgt en daar een betekenis aan meegeeft. Het symboliseert hiermee een gebeurtenis of een bepaalde periode in je leven. Dit maakt van deze sieraden hele bijzondere en unieke sieraden.

Ondanks NIMOR mijn zoon zijn naam achterstevoren is, representeert het merk vooral mijzelf. Elke collectie is iets wat ik zou dragen en met zorg uitgezocht en ontworpen. Van de sieraden tot de sieraden doosjes, welke overigens gemaakt zijn van gerecycled papier net zoals onze enveloppen en bestelkaarten. Zowel onze sieraden als verpakking zijn duurzaam omdat ik vind dat wij wel wat liever voor onze aarde mogen zijn. Bij NIMOR ben ik bij elke stap betrokken geweest, dit is mijn tweede kindje. Ik hoop dat NIMOR jullie veel mooie momenten en plezier gaat geven. Laten jullie mij zien hoe jullie de NIMOR items rocken? 

Liefs Romana (eigenaar NIMOR)
Wil je meer weten over mij? Volg mij op Instagram.

Ps. Mijn favorieten items zijn de Zodiac kettingen.
Ik draag de kreeft want dat is Romin zijn sterrenbeeld. Heb jij er al een? Shop ze hier.

"Besides your smile, the best thing you can wear is nice jewelry"