Will you be my valentine?

Edelstaal sieraden voor Valentijnsdag

Wil jij je vriendin, moeder, oma of zus verassen voor Valentijnsdag maar weet je niet wat je moet kopen? Onze edelstaal sieraden doen het altijd goed.

Ze zijn niet alleen mega stylish, maar hebben ook voordelen. 

 1. Roestvrij & duurzaam: Geen stress over verkleuring, want deze kettingen zijn gemaakt van top-notch roestvrij staal. 
 2. Hypoallergeen: Say bye-bye tegen irritaties! Onze edelstaal kettingen zijn hypoallergeen, dus perfect voor gevoelige huidjes. 
 3. Easy peasy onderhoud: Nooit meer poetsstress! Een snelle poetsbeurt en je ketting is weer on fleek. 
 4. Betaalbare bling: Krijg de luxe uitstraling van goud zonder je bankrekening te plunderen. 
 5. Styling made easy: Van casual tot chic, deze kettingen passen bij elke outfit. Mix & match naar hartenlust! 
 6. Betaalbaar en van hoge kwaliteit: We worden allemaal blij van mooie items, maar dat hoeft niet altijd duur te zijn. Onze sieraden zijn van hoge kwaliteit stainless steel en nog steeds betaalbaar terwijl jij er jaren lang plezier van hebt. Win, win!

Cadeautips voor haar met Valentijnsdag

 1. Een dag die gaat om liefde, dus elk sieraad met een hartje doet het goed. Kijk bijvoorbeeld naar onze prachtige oorbellen met hartjes zoals Camille of Isabelle.
 2. Weet je niet zeker wat haar stijl is? Of vind je het moeilijk kiezen. Ga dan voor onze tijdloze items. Deze zijn altijd stijlvol en daardoor duurzaam, in materiaal maar ook duurzaam in stijl omdat ze het met alles kan combineren. Onze kettingen Linde en Julie zijn hier mooie voorbeelden van.
 3. Mix & match of geef een set cadeau. Dit kan bijvoorbeeld heel goed met onze Kato oorbellen en Kato ring. Deze items sluiten perfect op elkaar aan en maken haar outfit compleet.
 4. IF YOU LIKE IT, PUT A RING ON IT 
  Een ring is altijd goed, de ringen Liv en Zoey vallen goed in het liefdes thema. Maar bling zoals Ruby, Mila, Ivy en Elsa zijn ook erg mooi en tijdloos.
 5. LOVE LOVE LOVE
  Met deze items heb je geen worden nodig, onze Love ring of Love ketting zijn super cute en vallen gegarandeerd in de smaak.
 6. Liever persoonlijk advies? Stuur ons een dm en we helpen jou met het perfecte cadeau uitzoeken.

Will you be my valentine?